I'm back

Etter ca 5 år borte fra bloggen, har jeg nå funnet ut at det er på tide å vende tilbake. Det er ikke noe jeg har brukt lang tid på å vurdere, jeg har bare funnet ut at jeg faktisk har meninger om ting, og de kan jeg komme med her. Jeg har på ingen måte en fasit på noe som helst, og jeg er veldig åpen for å endre mening om ny informasjon blir gitt. Så dette er kanskje for å åpne mitt syn på ting?

Før var dette en hverdagsblogg, der jeg blogget om mammarollen og bloggdesign. Det vil endre seg nå. For det første har jeg funnet ut at jeg ikke vil at barna mine skal eksponeres på den måten, og jeg har strengt tatt ikke et spennende liv. Så dette blir kun et sted der jeg lufter meningene mine (tror jeg). Siden sist jeg blogget har det skjedd litt av hvert. Jeg jobbet som negledesigner sist jeg blogget, nå har jeg satt meg på skolebenken igjen. Studerer webutvikling på NTNU. Hvilket vil si at å designe nettsider (både front-end og back-end) forhåpentligvis blir fulltidsjobben min etter endt utdanning. Woohoo!

Når det kommer til web, har det jo også skjedd en annen viktig ting siden sist jeg blogget: nettsider SKAL være responsive. Awesome! Så jeg avslutter innlegget med noe så "spennende" som å vise bloggen min i mobil-versjon, og laptop-versjon.


Næmmen, sjå der du! Når jeg ser det slik, ser jeg at det kan minne om Sophie Elise sitt design. Men det går bra. Jeg endrer jo tross alt design like ofte som andre skifter sokker.

Velkommen tilbake a! Jo, takk skarru ha!

6 kommentarer

Ida

15.06.2017 kl.02:55

Velkommen tilbake! :) Og designet ditt er fint!

Eg er egentlig veldig fornøyd med mitt design, eineste eg mangler er en "vis eldre innlegg" knapp som faktisk virker.. Slik at folk kan finne alle innleggene under kategoriene mine :)

Silje Lien

15.06.2017 kl.08:23

Ida: En "vis eldre innlegg"-knapp kan nok Kristine fikse til deg (hun som har designet bloggen din), tenker jeg :)

15.06.2017 kl.05:55

Gjør du det, altså?

Inger

16.06.2017 kl.16:57

Heisann.

Grattis med babiss.

Og takk.

Ida

17.06.2017 kl.01:23

Veit du, eg gikk igjennom designet mitt etter å ha skrive den kommentaren til deg. Og oppdaga ein feil. Så Kristine fekk logga inn og fiksa for meg :) Så no fungerer det her!

Men skulle gjerne hatt ein "vis eldre" knapp i det uendelige, om du skjønner :)

Silje Lien

19.06.2017 kl.23:08

Ida: Ja, det er kjekt, det. Hør med henne om hun får fikset det :) Det skulle jeg selv hatt koden på også, hehe.

Skriv en ny kommentar

hits